Japp

Fan man är inte van att gå upp så här tidigt längre, tjejen och jag fick en fixide att åka till jönköping idag.. vet ej varför men sånt är livet och det kan ju bli trevligt för vi behöver ändå lite saker ifrån IKEA vilket är ungefär samma sak som Ullared! Idiotiska pensionärer där med som kör på folk coh är sura för att.... vet ej varför riktigt men dom är oftast griniga.. jag kollade mitt konto precis på banken och hade mer pengar än vad jag hade hoppats på så jag är glad för nu kan vi handla lite och ha det bra.

 Nu ska jag dricka massa kaffe och ta det lungt känner jag innnan vi åker så jag hinner få ner mitt bloodtryck sen jag såg att jag hade massa pengar :P
Det var en otroligt skön överaskning att få mer pengar för att jag och tjejen har alltid levt på jättedålig ekonomi så det är jävligt underbart.

JÄVLA.....

Sura gammla kärringar!!!!

Vi skulle dra ner till stan idag och satte oss i bilen och drog iväg, det första stoppet vi gör var biblioteket och lånade lite böcker.. sen så vart det åhlens och där handlade vi lite annat, och sen började jag känna mig pressad tack vare parkeringsautomaten så inte tiden skulle ta slut.. så jag frågade en gammal tant vad klockan var och hon stirrade på mig i några sekunder och vände sig sen om!!!!! fan va arg jag blev, förbannade jävla moderatkärring!!! bara för att jag inte är 79 år gammal så betyder fan inte det att jag inte kan bli behandlad hur fan som helst.. jävla subba!!

senare efter det så gick vi förbi en parkering och då så stog det en bil och väntade på att få parkera, och då lämnade en bil parkeringen så då kunde ju hon ta den lediga platsen.. då kom det en gammal jävla gubbe ifrån andra hållet och trängde sig före henne och tog parkeringsplatsen! BLIR VANSINNIG på alla jävla idiotiska gammlingar.. Om ni inte kan bete er som folk så håll er förhelvete inne!

Jag


God Morgon elle va man nu ska säga kl 13.30

Jaha vaknade kl 9 men har inte orkat skriva än, lät även janni sova några timmar till för hon verkade så trött. Jag har sutit och spelat lite och kollat på film och tråkat mig nu i flera timmar och nu ska vi ner till biblioteket och låna lite böcker så man har nåt att göra förutom datorn för det kan bli rätt segt egentligen.

har snöat rätt mycket ute idag så det lär vara jättehalt med bilen men det löser sig nog :P sen så måste jag väl åka och handla cigg med men det är ju sånt man får stå ut med. Sen idag så måste jag ställa mig och diska och sånt för det ser förjävligt ut just nu i våran lägenhet men men.. det är ju bara att göra något åt det.. aja nu ska jag dra iväg men skriver väl lite mer senare.



Ätit

Jaha det var tänkt att jag och tjejen då skulle skärpa till oss lite med vad vi äter men det gick ju åt helvete:P hon fick ju pengar så vi firade med att dra och käka pizza på världens godaste pizzeria.
 Sitter nu och är skittrött och jag vet ej varför men det blir väl bättre snart hoppas jag.. aja jag ska väl spendera lite tid med min sötnos och bara softa.

 Jag vill även passa på att igen påpeka att folk över 70 ska inte få ha körkort.. dom är bara dumma i huvudet när det gäller trafik eftersom det inte fanns några lagar ifrån när dom var små och inte fan kan dom läsa upp det heller själva utan det är ju omöjligt att öppna en bok :P


Stödj bingolotto!! håller pensionärerna ur trafiken!

Jippie!!

nu har Janni fått svar ifrån soss om hon skulle få pengar och det får hon, rätt mycket desutom så vi klarar oss denna månaden med:P

Vi var och handlade lite och jag köpte ett nytt tangentbord att ha till laptopen.. och jag vet att ni tänker att tangentbord till laptop är bara onödigt men det är det verkligen inte eftersom när jag blir arg så är det bättre jag slår på tangentbordet än på laptopen! sen så passade inte det till min dator så jag lämnade tillbaka det och köpte det ända tangentbordet som dom hade inne.. och det kostade 600kr.,.. så jag skäms som fan för att vi kunde ha gjort så mycket annat för dom pengarna men jag är ju dum så får väl skylla mig själv..

sköt om er så länge.

God Morgon

Hejsan nu sitter jag här kl halv 8 på morgonen och är nyvaken, lika bra att börja vända på dygnet.
Har nyss ätit 2 mackor och dricker kaffe så jag blir väl piggare snart.. hur fan orkar folk gå upp så här tidigt?

aja idag så får vi reda på om min sötnos får pengar ifrån soss eller inte.. vilket vi behöver för att klara oss ekonomiskt eftersom jag är arbetslös.

MÄTT

Idag gick sötnosen upp kl 15.30 och var jättehungrig, så vi åkte iväg till willys efter en stund och handlade lite mat. När vi väl kom in så bestämde vi oss för att det fick bli hamburgare med bröd, och det var så gott och som vanligt när det är något som är väldigt gott så äter jag åt helvete för mycket... så nu sitter man här och mår illa för att man har ätit otroligt för mycke!!

Sen blir det väl att dricka lite cola och spela lite WOW och raida vidare i naxx som tidsfördriv för jag har inget annat att göra..

Sköt om er så länge så skriver jag mer senare inatt.. ciao

Sötnos!


HEMMA!!!!

Ja nu har jag precis kommit hem ifrån att varit hemma hos Morsan några timmar,  men hon drog til jobbet och thomas (min lillebror) drog iväg till sin kvinna.. och farsan var trött så han funderade på att gå och lägga sig eftersom det har varit en jobbig vecka och han håller på att bli sjuk.
När jag väl bestämde mig för att åka hem så var det ett fartfyllt sprintlopp hem med bilen:P kul att åka på natten för man har vägarna för sig själv nästan.

Så nu sitter jag hemma igen hos min älskling och ska göra lite klyftpotatis med brunsås och kötbullar och käka och sen så blir det väl mysa framför tv´n och bara ta det lugnt..


sköt om er alla och ha en trevlig kväll.

SÖTNOS!


God morgon

Jaha då sitter man här kl 14 på dagen.. varit vaken sen kll 10 men har inte orkat skriva för jag har spelat och kollat på tv istället, fick reda på att igår så var det Linkin park konsert på MTV och då vart jag vansinnig för att jag inte har MTV eftersom dom är jävligt bra.
Har suttit och spelat lite wow med och snackat med min lillebror och bara latat mig.
Jag vill idag dissa grannen i huset bredvid som inte kan ta hand om sin hund för den bara skäller och tjuter hela tiden som om den får spö, jag tror att han misshandlar sin hund, ioch för sig så är det bara en ful pudel men ändå. Djur och människor ska behandlas lika.
Så dissen idag är till alla jävla idioter som har djur men som inte kan ta hand om dom, klarar man inte av det så ger man bort djuret till någon som kan med det men man har fan inte kvar djuret och missköter det istället!

Jag

Jag ska väl kanske berätta lite om mig själv, jag är en man på 20 år och som spenderar mest tid på min dator och min flickvän eftersom jag har blivit arbetslös tack vare arbetsbrist så fick jag sluta tillsammans med 100 andra.
Jag och Jannis.blogg.se delar nu lägenhet och det är underbart, hon är det bästa som har hänt mig.

Jag ska väl skriva lite om saker som har stört mig som fan dom senaste dagarna och 1a på listan kommer pensionärer och då speciellt i trafiken!! Var och handlade för några dagar sen och då kom en pensionär fram till mig och frågade vad det var för pris på falukorven och pekade då på en bit blodpudding! sen efter det så gick hon ur affären och satte sig i bilen och körde iväg! Blir så jävla irreterad på att dom inte kollar sin syn oftare med tanke på att dom börjar bli gamla och att dom orsakar så pass många trafikolyckor varje år.

Jaha nu sitter jag här iallafall kl 23.15 på kvällen och bara softar, har ju inget annat att göra ändå så.. Janni har ju gått och ställt sig i duschen så jag passar väl på att skriva lite nu när hon inte är här så känner jag mig inte lika osocial efteråt :P

Tjejen tvingade mig att läsa lite ur blondinbellas blogg och jag har kommit fram till att hon har en del sunda funderingar förutom den där jävla pälsen som hon går omkring med! Man tycker ju att folk borde veta bättre.

Lets dance.......

Jaha jag har ju alltid sett upp till Magnus Samuelsson så jag vart chokad över att se "Världens starkaste man" stå och dansa runt på tv, men måste väl ändå medge att han var rätt duktig och gjorde bra ifrån för att vara så jävla stor som han är.

Sen att Magdalena graff var med gav mig bara dåliga minnen tillbaka ifrån systrarna graffs sångkarriär och det är något som jag aldrig vill uppleva igen. Jag vill bara säga att jag brukar inte använda uttrycket släpp katten när något låter illa men hoppas att dom aldrig försöker med en sångkarriär igen för deras sång går att jämnföra med Darin och det är inge vidare att bli jämnförd med killen som bara har 14 åringar som fan´s

Jaha då har man blivit indragen i blogglivet.....

Jaha det här började då med att jag vart indragen i detta av min flickvän Janni som har bloggen jannis.blogg.se och hon fick då en fixide om att jag skulle börja blogga och skriva om vad som var typiskt manligt och sånt, svårt att veta vad som är riktigt manligt eftersom det är ett så brett område men det blir en utmaning.

Det kommer även bli en hel del dissande av olika människor och föremål för jag har inget bättre för mig att göra.

RSS 2.0