God morgon......

God morgon allihopa, ja jag vet det är eftermiddag nu egentligen men det är morgon för mig :P

Idag så är det en rätt bra morgon, ska ta det lite lungt nu tills Janni vaknar sen så ska jag väl städa antar jag att det blir.
Visst lät det kul.
Jag vill rekomendera en bok för er, Marilyn Manson - Den långa vägen ut ur helvetet.





Det här är nog den bästa boken jag läst någonsin!




Ryska nationalsången, otroligt fint i jämnförelse med sveriges trista nationalsång....


Tack AFA

Hej jag vill bara tacka AFA för att ni hackade det lilla aset BlondinbBellas blogg! det var hysteriskt och garanterat uppskattat. Det kan ju vara så enkelt att det var nåt högerpack som gjorde det med bara för att ge AFA sämre rykte men om det nu var AFA som gjorde det så var det uppskattat ifrån min sida iallafall.
Hon sitter där på sin höga tron och sprider budskap och snacka en massa skit. Står fan ej ut med henne eller hennes sätt.


Tack AFA för en uppmuntrande stund


Vänsterpartiet!

Jaha här har ni det ända rätta!     Tycker ni att jag har fel så är det bara att säga det och så skicka er msn eller adress så kan vi diskutera om det för att alltid kul att diskutera.        Kärlek & Respekt

Tjena alla nattugglor!

Hejsan alla muppar :P nedå nu ska jag vara snäll och seriös men samtidigt så vill jag snacka lite om att jag funderar på att ändra lite inriktning på min blogg till lite mer vänstervridet eftersom jag är vänsterpartist.
Jag är så trött på alla jävla rasister och nazister som går omkring på gatorna och ingen verkar bry sig eller är för fega för att berätta vad de tycker och tänker.
Jag är inte än av er,  jag säger och vad jag tycker och tänker och skiter i om ni tar illa upp eftersom jag tror på att det är bättre att stå för det man tycker.
Däremot så ska man ju inte vara onödigt taskig och elak om det inte behövs, som mot rasister och nazister, dom förtjänar inte ens att existera i mina ögon.
Det ända som gör är att sprida sin dåliga verklighetssyn och sitt sjuka sätt till andra svaga människor som inte kan tänka själva.
Gör som jag, stå på er och kämpa för det ni tror på!


Viva la resistance

RSS 2.0